Flammkuchen tillagad i eld! Ljuvlig Flammkuchen med färdiga fyllningar. Botten är särskilt tunn och krispig och passar perfekt att äta med fingrarna.
Ingrediensförteckning
Creme fraiche (MJÖLK, salt, pepper) 42 % , salladost (19 %) (pastöriserad MJÖLK, salt, surdeg, löpe), VETEmjöl, vesi, peperonipaprika 4,5 % (peperoni, vatten, salt, surhetsreglerandemedel: E330, etiksyra, konserveringsmedel: E211, antioxidationsmedel: E224 SULFIT), rapsolja, jäst, salt, socker, persilja. Kraftigt saltad.
Allergen
Innehåller: Mjölk, Vete, Spannmål som innehåller gluten, Dioxid och sulfiter
Tillagningsanvisning
Värm djupfryst Flammkuchen i ugnen på 250°C ca. 6-7 min. Baktiden varierar efter ugn.
Tillagningsanvisning:Värm djupfryst Flammkuchen i ugnen på 250°C ca. 6-7 min. Obs! Baktiden varierar efter ugn. Man får bäst resultat när man använder pizzasten eller motsvarande. Förvaring upptinad vid +6 grad i 7 dagar. Tinad produkt får ej omfrysas!
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras -18 °C, kan förvara i kylskåp (max +6 °C) i 7 dagar