Sweet Street Creme Brulee Juustokakku on uskomattoman herkullinen, parhaimmista raaka-aineista leivottu juustokakku creme brulee -pinnalla. Jälkiruokalistan kaksi suosikkia mestarillisesti yhdistävä kakku on intohimoisen jälkiruokien ystävän ehdoton valinta. Jokainen kakku on kandeerattu käsin, jotta lopputulos näyttäisi karamellisoidulta.
Ainesosaluettelo
KERMA (MAITO) (29,86 %), TUOREJUUSTO (20,66 %) [MAITO, KERMA (MAITO), säilöntäaine (E270), suola, hapatteet], sokeri, MUNAT, VEHNÄJAUHO, margariini [SOIJAöljy, palmuöljy, vesi , suola, emulgointiaine (E471), rasvaton MAITO, emulgointiaine (E322 (auringonkukka)), luonnollinen aromi, A-vitamiinipalmitaatti, väri (E160a)], KERMAVIILI [hapatettu KERMA (MAITO), rasvaton MAITO, entsyymit], GRAHAM-murut [VEHNÄJAUHO, GRAHAM-jauho, sokeri, palmuöljy, ruskea sokeri, hunaja, suola, ruokasooda, luonnollinen aromi], karamelli (1,90%) [tapiokasiirappi, KERMA (MAITO), sokeri, maissisiirappi, vesi, VOI (MAITO) )], sakeuttamisaine (E1442), KAURA, ruskea sokeri, sakeuttamisaine (E1422), vesi, luonnollinen Madagaskar-vanilja-aromi, suola, vaniljatangon siemenet, gelatiini (naudan halal), hedelmämehuväri (omenauute), väri (E160b(i) )). Saattaa sisältää jäämiä MAAPÄHKINÖISTÄ, MACADAMIAPÄHKINÖISTÄ, PEKAANIPÄHKINÖISTÄ, SAKSANPÄHKINÖISTÄ JA MANTELEISTA.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Muna, Pähkinät , Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi, Kaura, Kookos
Saattaa sisältää: Macadamia-pähkinä, Maapähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä, Mantelit
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.