Ikoninen ranskalainen jälkiruoka: gluteeniton perinteinen resepti, aidon Crème Brûléen kermaisen pehmeä koostumus, muotoiltu tyypillisen ramekin-vuoan mukaisesti. Lopuksi pinnalle ripotellaan sokeria ja se viimeistellään kaasupolttimella, mikä antaa houkuttelevan ja aidon lopputuloksen. Kokit voivat loihtia yksilöllisiä ja persoonallisia annoksia. Herkullinen jälkiruoka kaikkiin vuodenaikoihin.
Ainesosaluettelo
Kerma 61,1 % (MAITO), sokeri 12,7 %, KANANAMUNAN keltuainen, MANTELIjauhe, kuorrute (vesi, glukoosisiirappi, sokeri, hyytelöimisaine: pektiinit, happamuudensäätöaine: sitruunahappo), kokonaiset KANANMUNAT, voi (MAITO), auringonkukkaöljy, perunatärkkelys, luonnollinen vanilja-aromi 0,1 %, maniokkitärkkelys, Guéranden suolankukka, käytetty vaniljajauhe 0,03 %, käytetyt vaniljansiemenet 0,008 %.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Mantelit, Pähkinät
Saattaa sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Nilviäiset , Vehnä, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Pistaasipähkinä, Kala, Sinappi, Seesaminsiemenet, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Poista muovikalvo ennen sulattamista. Anna sulaa +4 °C:ssa 3 tunnin ajan. Säilytä enintään 72 tuntia 0-+4 °C:n lämpötilassa sulattamisen jälkeen. Säilytä -18 °C:ssa. Älä pakasta sulanutta tuotetta uudellaan.