Flammkuchen-liekeissä paistettu! Herkullinen Flammkuchen, jossa täytteet valmiina. Pohja on erityisen ohut ja rapea ja sopii sormin syötäväksi.
Ainesosaluettelo
Ranskankerma (MAITO, suola, pippuri) 42%, pekoni 14% (porsaanliha, suola, mausteet, dekstroosi, sokeri, glukoosisiirappi, mausteuute, hapettumisenestoaine: E301, stabilointiaine: E331, säilöntäaine: E250, E252 ,savu), VEHNÄJAUHO, vesi, sipulit (noin 9%), rapsiöljy, hiiva, suola, sokeri. Voimakassuolainen.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
Paista jäisiä Flammkucheneita esilämmmitetyssä uunissa 250°C n. 6-7 min. Paistoaika aika vaihtelee uunin tehon mukaan.
Valmistusohje: Paista jäisiä Flammkucheneita esilämmitetyssä uunissa 250°C noin 6-7 minuuttia. Parhaan tuloksen saat, kun käytät paistoalustana pizzakiveä tai vastaavaa. Huomioithan, että paistoaika vaihtelee uunin tehon mukaan. Säilytys + 6 asteessa max. 7 vuorokautta. Ei saa jäädyttää uudelleen!
Säilytysohje
Säilytys -18 °C, säilyy jääkaappilämpötilassa (max +6 °C) 7 vrk