Kevyt ja kermainen juustokakku herkullisella marjakompotilla.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (GLUTEENI), KERMA (MAITO), sokeri, JUUSTO 8,5 % (JUUSTO (MAITO, suola), MANTELIjauho, glukoosisiirappi, mansikkasose 7,1 %(mansikka, sokeri,vesi), punaherukka 4,7 %, vadelma 4,7 %, kevyt MAITO, fariinisokeri, vesi, VOI(MAITO), KANANMUNA, karhunvatukka 2,4%, KANANMUNAN keltuainen, sitruunamehu (vesi, sitruunamehutiiviste), perunatärkkelys, liivate (naudasta), hyytelöimisaine (hyytelöimisaineet: E440, stabilointiaine: E341), suola.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Mantelit, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Pähkinät , Vehnä
Saattaa sisältää: Äyriäiset, Kala, Maapähkinä, Soijapavut, Selleri, Sinappi, Seesaminsiemenet, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Lupiini, Nilviäiset
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus: Poista suojamuovi ja aseta lautaselle. Sulata jääkaapissa (+4°C) n. 4 tuntia. Säilytys: -18 °C, säilyy +4 °C max 48 tuntia. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen!