Kakkupohja mascarponekreemillä ja suklaapaloilla (36,8), päällystettynä pienillä mansikoilla ja mansikkakastikkeella (22,4%) lasikupissa.
Ainesosaluettelo
Mansikka (20,7 %), vesi, sokeri, mansikkasose (7,3 %), uudelleenhydratoitu rasvaton MAITO, kasvirasvat (kookos, palmu), stabilointiaine (E420), glukoosi-fruktoosisiirappi, suklaalastut (3,4 %) [sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaineet (E322, SOIJASTA), luontainen vanilja-aromi], mascarpone (3,1 %) [KERMA, pastöroitu MAITO, happamuudensäätöaine maitohappo (MAITO)], VEHNÄJAUHO, MUNAT, MUNANKELTUAINEN, VOI, pastöroitu MAITO, glukoosisiirappi, sakeuttamisaineet (E401, E440, E415, E412, E410), punajuurimehu, muunneltu tärkkelys, LAKTOOSI, emulgointiaineet (E471, E472e ja E322 [auringonkukasta]), happo (E330), maltodekstriini, MAITOPROTEIINI, keinotekoiset aromit, tärkkelys, kohotusaineet (E450) ja (E500), antioksidantti (E300), suola. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna, Soijapavut, Maito
Saattaa sisältää: Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata ennen tarjoilua huoneenlämmössä 1,5-2 tuntia. Sulanut tuote voidaan säilyttää jääkaapissa 2 päivää.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.