Herkullinen kasvipohjainen vegaaninen mustaherukka-annosleivos: laktoositon ja gluteeniton.
Ainesosaluettelo
Kakku (30 %) (sokeri, tumma suklaa [kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (E322) (SOIJAlesitiini)], gluteeniton jauhoseos [riisijauho, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys], MANTELIjauhe, riisiöljy, kaakaojauhe, sitruskuidut, vegaaninen munanvalkuaiskorvike [herneproteiini], nostatusaine (E500)), mustaherukkasose (24,9 %), vesi, vegaaninen valmiste (kasviöljyt ja -rasvat, vesi, sokeri, stabilointiaineet (E415, E412, E440), emulgointiaineet (E471, E435, E322), happamuudensäätöaine (E330)), sokeri, kovetettu kookosmargariini (kasvirasvat, vesi, emulgointiaine (E471), väri (E160a)), kuivattu glukoosisiirappi, gluteeniton jauho, riisiöljy, inuliini, hyytelöimisaine (E440), emulgointiaine (E471), herneproteiini, sakeuttamisaineet (E415, E412), sitruskuidut, suola.
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut, Mantelit, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus: Ota pakastimesta 1 vrk ennen syömistä ja sulata jääkaapissa (2-7°C). Säilyy jääkaapissa (2-7°C) n. 2 vrk.
Ota pakastimesta n. 1 vrk ennen syömistä ja sulata jääkaapissa (2-7°C). Säilyy jääkaapissa (2-7°C) n. 2 vrk.
Säilytysohje
Säilytys -18 °C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen.