Tummasuklaamoussea (62,8%) Santo Domingolaisella kaakaomassalla, koristeltuna tummasuklaahiutaleilla (5,9%).
Ainesosaluettelo
Vesi, kasvirasvat (kookos, palmu), glukoosi-fruktosisiirappi, sokeri, tummasuklaahiutaleet [sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, VOI, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaineet E322 (SOIJASTA)], uudelleenhydratoitu rasvaton MAITO, tumma suklaa (2,8 %) [Santo Domingon kaakaomassa (64 %), sokeri, kaakaovoi, emulgointiaineet E322 (SOIJASTA), luontainen vanilja-aromi], VEHNÄJAUHO, MUNAT, kaakaojauhe (2 %) (kaakao, sokeri), kaakaomassa, vähärasvainen kaakaojauhe, glukoosisiirappi, stabilointiaine E420, syötävä gelatiini, luontainen aromi, luontainen pomeranssiaromi, luontainen kaakaoaromi, muunneltu tärkkelys, emulgointiaineet rasvahappojen mono- ja diglyseridit [E471, E322 (auringonkukasta) ja E472e], MAITOPROTEIINIT, suola, kohotusaineet E450 ja E500, sakeuttamisaine E415. SAATTAA SISÄLTÄÄ JÄÄMIÄ PÄHKINÖISTÄ.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna, Soijapavut, Maito
Saattaa sisältää: Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata ennen tarjoilua huoneenlämmössä 1,5-2 tuntia. Sulanut tuote voidaan säilyttää jääkaapissa 2 päivää.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.