Suomessa leivottu gluteeniton kahvileipälajitelma sisältää kolmea erilaista yksittäispakattua kypsää leivonnaista, kutakin 8 kpl. Myyntierässä Kanelikierteitä (100 g), Vaniljakierteitä (100 g) ja Munkkeja (100 g). Suosittelemme tuotteen lämmittämistä ennen tarjoilua. Pakkauspussi ei ole paistonkestävä.
Ainesosaluettelo
Kanelikierre:Vesi, maissitärkkelys, sokeri, rypsiöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine (E415),maissijauho, perunakuitu, kaneli 1,5%(Muu kuin Eu), kardemumma, nostatusaine (E500),kasviproteiini(herne), vanilja-aromi, happamuudensäätöaine (E 330), emulgointiaineet (E471, E322(auringonkukkasiemen )), väri(E160a). Vaniljakierre: Vesi, maissitärkkelys, sokeri, rypsiöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine (E415), maissijauho, perunakuitu, kardemumma, nostatusaine (E500), kasviproteiini(herne), vanilja-aromi 0,5%(Eu), vaniljasokeri0,5%(Suomi), happamuudensäätöaine (E330), emulgointiaineet (E471, E322), väri (E160a). Munkkirinkilä: Vesi, maissitärkkelys, sokeri, kasviöljy ja- rasva (osittain kovetettu), rapsi- ja kookosöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine(E415), maissijauho, perunakuitu, kardemumma, kasviproteiini(herne), vanilja-aromi.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Sulata huoneenlämmössä 2-3 h tai mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan n. 30 s. Tarjoa tuote välittömästi. Huoneenlämmössä sulatettu tuote säilyy huoneenlämmössä n. 2 vrk. Munkki on parhaimmillaan lämmitettynä ja sokeroituna. Sulata huoneenlämmössä 2-3 h tai pussissa mikroaaltouunissa 30 s. / 750 W. Sulaneen tuotteen lämmitys 10 -15 s. / 750 W. Leikkaa pussin kulma auki ja laita pussiin 1tl sokeria, ravistele. Pakkauspussi ei ole uuninkestävä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.