Yksittäispakattu gluteeniton ja vegaaninen kinuskipulla. Suomessa leivottu pulla on herkullinen tarjottava niin vitriinimyyntiin kuin aamiaistuotteeksi. Tuote säilyy jääkaapissa 7 vrk.
Ainesosaluettelo
Pulla: vesi, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, riisijauho, kasvirasva (rapsi, kookos), kookosmaito( kookosuute 78% emulgointiaine (E471)kasvirasvasta, stabilointiaine (E466)), sokeri, sakeuttamisaineet (E464, E412), kasvikuidut (psyllium, bambu), hiiva, pellavaöljy, aromi, suola, entsyymi, happamuudenestoaine (E330). Toffeetäyte, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys(E1442), SG-palmuöljy, happamuudensäätöaineet(E333), happo(E575), värit (E150c, E160c), apuaine(E433), hyytelöimisaineet (E418, E401), säilöntäaine (E202, alle 1 %)
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Sulata tuote tarpeen mukaan, mieluiten huoneenlämmössä. Tarjoa varovasti ja kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. Pakkauspussi ei kestä uunia. Kylmässä sulatettu ja säilytetty tuote säilyy 7 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.