Yksittäispakattu gluteeniton ciabatta, jossa auringonkukan- ja pellavansiemeniä. Suomessa leivottu valmiiksi halkaistu leipä on helppo ja herkullinen pohja erilaisiin täytettyihin leipiin.
Ainesosaluettelo
Vesi, maissitärkkelys(EU), riisijauho, auringonkukansiemen, pellavansiemen, rapsiöljy,oliiviöljy (EU), sokeri, suola, hiiva, nostatusaine E450, sokerijuurikaskuitu, sakeuttamisaineet(E415,E464), kasvikuitu(psyllium,juurisikuri), linssijauho, dekstroosi, entsyymi.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä. Tarjoile kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Pakkauspussi ei kestä uunia. Sulatettu tuote säilyy 2 vrk huoneenlämmössä.
Sulata huoneenlämmössä. Tarjoile kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Pakkauspussi ei kestä uunia. Sulatettu tuote säilyy 2 vrk huoneenlämmössä.
Säilytysohje
Säilytetään -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen