Esipaistettu, pehmeä ja kuohkea pannupizzapohja, jonka halkaisija on 22 cm, paksuus noin 1,5 cm. Suomessa leivottu pohja on maustamaton ja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), hiiva,perunahiutale, suola, sokeri, emulgointiaine E472e, VEHNÄmallasjauho, VEHNÄgluteeni ja jauhonparanne E300.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Levitä jäisen tai hiukan sulaneen pizzapohjan päälle haluamasi täytteet. Paista 225-250°C:n uuninlämmössä, kunnes pinta on kauniin värinen. Paras tulos saadaan voidellussa pizzapannussa, pizzapohja ei saa koskettaa suoraan uunin arinaa, joten käytä tarvittaessa ritilää alla.Valmistusarvot ovat ohjeellisia. Pohja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.