Suomessa leivottu Siemensämpylä (45 g) on yksittäispakattu runsaskuituinen vehnää ja kauraa sisältävä annossämpylä. Rouheutta antavat pellavan- ja auringonkukansiemenet, joita 6,5 %. Pehmeä sämpylä on runsaskuituinen ja täyttää Sydänmerkki-kriteerit.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, KAURAlitiste, pellavansiemen, auringonkukansiemen, sokeri, KAURAkuitu, kasviöljy (rypsi tai rapsi), hiiva, jodioitu suola, jauhonparanne E 300. Tuote sisältää siemeniä 6,5 %. Laktoositon. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja kananmunaa.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kaura, Vehnä
Saattaa sisältää: Muna, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä n. 1 h. Säilytä sulanut tuote mieluiten huoneenlämmössä pehmeän rakenteen varmistamiseksi. Säilyy sulaneena 4 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.