Kuohkea vaalea gluteeniton kakkupohja. Myyntierässä 10 levykakkupohjaa (25 x 33 cm, paksuus 2 cm), jotka sopivat erinomaisesti erilaisten gluteenittomien kakkujen ja leivonnaisten valmistukseen.
Ainesosaluettelo
Gluteeniton jauheseos [ maissitärkkelys, sokeri, dekstroosi, emulgointiaine (E471, E475, E433), kuitu (psyllium), leivinjauhe (E450i, E500ii), sakeuttamisaine E412, suola, aromit], KANANMUNA. Tuote saattaa sisältää MAIDON, SOIJAN, SEESAMINSIEMENTEN ja SINAPIN jäämiä
Allergeenit
Sisältää: Muna
Saattaa sisältää: Maito , Laktoosi, Soijapavut, Seesaminsiemenet, Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Sulata tuotetta huoneenlämmössä (+21 ± 3?C) ennen käyttöä n. 1 tunti. Käytä 24 tunnin kuluessa sulatuksen alkamisesta.
Sulata tuotetta noin tunti huoneenlämmössä ennen käyttöä.
Säilytysohje
Säilytys pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.