Ranskalainen Valrhona on maailmankuulu premium-suklaanvalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita Tain-l'Hermitagen kaupungissa Ranskan Hermitagessa. Laadukkaat suklaat ovat erityisen suosittuja huippuravintoloiden keittiöissä. Tuotteissa käytetyt kaakaopavut ovat jäljitettävissä viljemille saakka ja Valrhona on sitoutunut pitkiin yhteistyösuhteisiin kaakaoviljelijöiden kanssa. Valrhonalle on myönnetty B Corp-serfikaatti, joka osoittaa että yritys täyttää korkeimmat sosiaalisen ja ympäristövastuun standardit ja on sitoutunut niiden kehittämiseen.
Ainesosaluettelo
Kaakaopapu Madagaskarilta, sokeri, kaakavoi, emulgointiaine, auringonkukkalesitiini, luonnollinen vaniljauute. Saattaa sisältää pieniä määriä GLUTEENIa, PÄHKINÄä, MAITOa ja SOIJAa. Kaakaopitoisuus väh. 64%.
Allergeenit
Saattaa sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Vehnä, Pähkinät , Saksanpähkinä, Pistaasipähkinä, Mantelit, Pekaanipähkinä, Hasselpähkinä, Maito , Soijapavut
Säilytysohje
Säilytys kuivassa 16-18°C