Ciabatta sämpylä (40 g) on juureen leivottu rukiin ja kauran maustama, kypsä, pieni sämpylä. Suomessa leivottu ciabatta on yksittäispakattu ja sopii hyvin vaikkapa take-away-salaatin kaveriksi tai kotipalveluaterialle. Ciabatta sämpylä on runsaskuituinen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, KAURA(-litiste, -kuitu), RUIS (-litiste, -rouhe), margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), sokeri, hiiva, suola, VEHNÄgluteeni, RUIShapantaikina (RUIS, vesi, hapankulttuuri) ja jauhonparanne E300. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja maitoa.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Kaura, Ruis
Saattaa sisältää: Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Sulata avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 1,5 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Sulatuksen jälkeen tuote säilyy huoneenlämmössä max 8 vrk (viileässä (+6 C) n. 12 vrk).
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.