Maistuvat tarjoukset
Sulje
www.baronsfood.fi/fi/tuotteet/kala-ja-merenelavat/muu-kala/pihvit-ja-pyorykat-pakaste/ahvenanmaan-kalapihvi-n68g-kpl-2x2kg-kypsa-pakaste-06406600225340

Ahvenanmaan kalapihvi n68g/kpl 2x2kg kypsä pakaste

Tuotenumero 22534
EAN-koodi 06406600225340
Alkuperämaa Suomi
Myyntiyksikkö ltk
Tuotemerkki Hyvä Apaja
Nettopaino 4000 g
Kokonaissäilyvyysaika valmistuksesta (päivää) 730
Maukkaat sydänmerkityt Hyvä Apaja Ahvenanmaan kalapihvit sisältävät runsaasti kalaa 66% (lahnaa ja seitiä). Lisämakua tuovat mm. tomaattimurska ja ruohosipuli. Kalapihvit maistuvat kuin kotona tehdyiltä ja sopivat koko perheelle. Koukuttavan hyvät kalapihvit valmistetaan Ahvenanmaalla.

Ainesosaluettelo

LAHNA 34 % (Abramis brama, FAO 05 Ruotsi/Suomi, FAO 27.3 Itämeri, pyydystysmenetelmä rysä), SEITI 32 % (Pollachius virens, FAO 27 Koillis-Atlantti, pyydysmenetelmä trooli, MSC-sertifioitu), kasviöljy (rypsi- ja rapsiöljy), tomaattimurska, sipuli, perunajauho, perunahiutale,(peruna, hapettumisenestoaine (E223)), VALKUAISJAUHE (KANANMUNA), ruohosipuli, suola, sokeri, mausteet (cayenne- ja mustapippuri). Saattaa sisältää ruotoja. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenittoman kauran, maitoproteiinin, ja soijan jäämiä.

Allergeenit

Sisältää: Kala, Muna

Saattaa sisältää: Soijapavut, Maito , Kaura

Säilytysohje

PAKASTE. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

Ominaisuudet
Energia 1064 kJ (254 kcal)
Hiilihydraatit 9.1 g
Proteiinit 13 g
Rasva 17.4 g
Tyydyttynyt rasva 1.3 g
Suola 0.97 g
Laktoosi 0 g
Sokeri 1.5 g
Klikkaa kuvakkeita nähdäksesi selitykset.
  • Sydänmerkki kertoo kuluttajalle yhdellä silmäyksellä, että tällä merkitty tuote on tuoteryhmässään parempi valinta rasvan (määrä ja laatu) sekä suolan suhteen. Joissakin tuoteryhmissä huomioidaan myös sokeri- ja kuitupitoisuudet.
    Sydänmerkki kertoo kuluttajalle yhdellä silmäyksellä, että tällä merkitty tuote on tuoteryhmässään parempi valinta rasvan (määrä ja laatu) sekä suolan suhteen. Joissakin tuoteryhmissä huomioidaan myös sokeri- ja kuitupitoisuudet.

Back to top