Käsintehty, esipaistettu ja pakastettu pizzapohja, jonka täytteenä täyteläistä tomaattikastiketta ja vähälaktoosista Fior di Latte -mozzarellajuustoa. Pohjana toimii hapanjuureen leivottu italialainen artesaanileipä, joka on paiston jälkeen päältä rapea ja sisältä kuohkea. 28 x 38 cm kokoinen levy soveltuu myös kotiuuneihin. Pakattu yksittäin pusseihin, myyntierässä yhteensä 7 pizzalevyä.
Ainesosaluettelo
0-VEHNÄjauho, Fior di Latte -mozzarellajuusto 17 % (PastöroitulehmänMAITO (EU), suola, mikrobiologinen juoksute, happamuudensäätöaine (E330)) , tomaattikastike 15% ( tomaattipyre, tomaattimehu ja jodioitu suola), vesi, hapanjuuri 0-VEHNÄjauhosta, jodioitu suola, ekstra-neitsytoliiviöljy, kuivahiiva, hapettumisenestoaine (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä SEESAMINSIEMENIÄ, SOIJAA, SINAPPIA ja KANANMUNAA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Laktoosi
Saattaa sisältää: Seesaminsiemenet, Soijapavut, Sinappi, Muna
Käyttö-/valmistusohje
Ota pohja suoraan pakasteesta ja lisää haluamasi täytteet. Paista valmiiksi esilämmitetyssä uunissa 250-280°C:ssa 6-10 minuuttia tai kunnes leipä on kullanruskeaa ja rapeaa sekä sisältä kuumaa ja juusto sulanut (ajat ja lämpötilat voivat vaihdella uunin mukaan)
Ota pohja suoraan pakasteesta ja lisää haluamasi täytteet. Paista esilämmitetyssä uunissa 250-280 °C:ssa 6-10 minuuttia tai kunnes leipä on kullanruskea ja rapea sekä sisältä kuuma ja juusto sulanut (ajat ja lämpötilat voivat vaihdella uunin mukaan).
Säilytysohje
Pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote pitää käyttää 72 tunnin kuluessa ja säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.