Päältä rapea ja sisältä makea pakastettu reilun kokoinen bataattilohko. Panerointi säilyttää rapeuden ja mehevyyden pitkään. Dippailuun, annoksien lisukkeeksi, tapaksiin, loaded fries-annoksiin.
Ainesosaluettelo
Bataatti, paneeraus (VEHNÄjauho, suola, rypsiöljy, hiiva, mauste (kurkuma), paprikauute, maissihiutaleet (maissi), pippuri, rypsiöljy, vesi). taikina: (VEHNÄjauho, suola, muunnettu tärkkelys (VEHNÄ), maissi, riisijauho, sipuli, paprika, pippuri, chili, kuitu (herne), nostatusaine(E500), stabilointiaine(E450), paakkuuntumisenestoaine(E551)), rypsiöljy.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Rasvakeitin: Uppopaista bataattilohkoja 175 °C n. 4-5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kelluvat. Uuni: Paista uunin keskiosassa 180 °C n. 20 min kullanruskeiksi. Vinkki: Tee bataattilohkoista vielä rapeampia kääntämällä ne ympäri 10 minuutin kuluttua. Airfryer: Paista 180 °C lämpötilassa 200-300 g bataattilohkoja kerrallaan. Paista 10 min ja ravista kevyesti ja paista sitten vielä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Anna levätä 2 minuuttia ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.