Monikäyttöisestä vegaanisesta moussesta pursotat helposti herkullisia jälkiruoka-annoksia tai viimeistelet kätevästi vaikkapa leivoksia tai kakkuja.
Ainesosaluettelo
Mustaherukka (32,2 %), vesi, hydrattu kookosöljy, sokeri, palmuydinöljy, palmuöljy, kuivattu glukoosisiirappi, emulgointiaine (E471, E322 auringonkukkalesitiini, E435, E472b), muunneltu tärkkelys, hydrolysoitu herneproteiini (SULFIITTI), stabilointiaine (E415, E418, E339), suola, väri (E160a), luonnollinen aromi.
Allergeenit
Sisältää: Rikkidioksidi ja sulfiitit
Saattaa sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Soijapavut, Maito , Pähkinät , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus jääkaapissa: sulata moussea vähintään 1 vrk.
Valmistus: Sulatus jääkaapissa max +7 °C, sulata moussea vähintään 24 tuntia. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy 5 vrk +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen
Säilytysohje
Säilytys -18 °C, Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen.