Monikäyttöisestä vegaanisesta suklaamoussesta pursotat helposti suklaisia jälkiruoka-annoksia tai viimeistelet kätevästi vaikkapa leivoksia tai kakkuja.
Ainesosaluettelo
Vesi, tumma couverture suklaa (27,0%) (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, luonnollinen vanilja-aromi, emulgointiaine (E322 auringonkukkalesitiini), emulgointiaine (E322 SOIJA-lesitiini)), sokeri, palmuydinöljy, hydrattu kookosöljy, palmuöljy, kuivattu glukoosisiirappi, muunneltu tärkkelys, hydrolysoitu herneproteiini (SULFIITTI), emulgointiaine (E435, E472b, E322 auringonkukkalesitiini), stabilointiaine (E418, E339, E415), suola, väri (E160a), luonnollinen aromi.
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut, Rikkidioksidi ja sulfiitit
Saattaa sisältää: Muna, Maito , Pähkinät , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus jääkaapissa: sulta moussea noin 1 vrk.
Valmistus: Sulatus jääkaapissa max +7 °C, sulata moussea vähintään 24 tuntia. Sulatuksen ja pussin avaamisen jälkeen mousse tulisi säilyttää jääkaapissa (max +4 °C). Säilyy max 5 vrk +4°C. Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen
Säilytysohje
Säilytys -18 °C, Sulatuksen jälkeen ei saa pakastaa uudelleen.