Glutenfri och vegansk äppelpaj. Mördegsbottnen är toppad med en generös mängd äppelbitar och kryddad med kanel. Tårtan har mandelflingor på toppen och är förskuren i 14 bitar.
Ingrediensförteckning
Äpple (68%), socker, majsstärkelse, vegetabiliskt fett (palm), modifierad stärkelse, vegetabilisk olja (raps), glukos-fruktossirap, förgelatinerat rismjöl, förtjockningsmedel (E410, E415, E412), MANDEL, jäsningsmedel (E450, E500), surhetsreglerande medel (E330), salt, karamelliserat socker, naturliga smakämnen, emulgeringsmedel (E471), kryddor (kanel), gelningsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E332, E327). Kan innehålla spår av NÖTTER, JORDNÖTTER, SOJA, MJÖLK OCH ÄGG.
Allergen
Innehåller: Nötter, Mandel
Kan innehålla: Jordnötter, Sojabönor, Mjölk, Ägg, Laktos
Tillagningsanvisning
Tina hela kakan utan förpackning, i rumstemperatur (21-22 °C) i ca 9 timmar.
Tina hela kakan i kylskåp (6-7 °C) i 14-16 timmar, en bit i ca 10 timmar. Hållbarhet efter upptining i kyl 48 timmar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Frusen. Förvaras vid -18°C eller lägre. Upptinad produkt får inte frysas igen. Förvara tinade produkter på en sval plats.