Glutenfri äppelpaj med mjuk tårtbotten, med rikligt med äppelblock (30%) ovanpå. Äppelpajstallriken är laktosfri och förskuren i 15 bitar (à 78 g).
Ingrediensförteckning
Äpplen 30%, hela ÄGG , socker, rapsolja, majsstärkelse, vatten, förgelatinerat rismjöl, glukos fruktos sirap, modifierad stärkelse (potatis, E1414), bakpulver (E450, E500, E341), salt, kanel, konsistensgivare (E440), citronsyra (E330), antioxidationsmedel (E331,E332), glukos. Kan innehålla spår av MJÖLK, NÖTTER, JORDNÖTTER och SOJA.
Allergen
Innehåller: Ägg
Kan innehålla: Mjölk, Sojabönor, Nötter, Jordnötter, Välnöt, Hasselnöt, Pekannötter, Mandel, Cashew, Paranöt, Pistasch, Macadamia, Laktos
Tillagningsanvisning
Färdig att smälta, smält i fil i ca. 6-7 timmar eller i rumstemperatur under en kortare tid.
Ta bort förpackningen. Tina hela pajen i kylskåp (+6 ° C) i cirka 6 timmar och en bit i 5 timmar. I rumstemperatur (+ 21 ° C) i cirka 2,5 timmar, en bit i 1,5 timmar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Frusen. Förvaras vid -18°C eller lägre. Upptinad produkt får inte frysas igen. Förvara tinade produkter på en sval plats.