Individuellt förpackad glutenfri bulle smaksatt och dekorerad med solrosfrön. En god bulle bakad i ett glutenfritt bageri i Finland väger 70 g. Vi rekommenderar att värma upp produkten före servering. Förpackningspåsen tål mikrovärme.
Ingrediensförteckning
Vatten,majsstärkelse,majssmjöl,rismjöl,solrosfrö 6%(Eu),rypsolja,socker,tapiokastärkelse, teffmjöl,förtjockningsmedel (E415),salt(1%),jäst, potatisfiber,linfrö,SESAMFRÖ,potatisflingal.
Allergen
Innehåller: Sesamfrön
Tillagningsanvisning
Avfrostning vid rumstemperatur eller i en mikrovågsugn.
Tina produkter endast vid behov, eftersom glutenfri produkt torkar snabbt. Servera lätt värmd, produkten är som bäst. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Avfrostning / uppvärmning i mikrovågsugnen i ett lättöppnat paket eller i en brödrost på glutenfritt bröd, strax innan servering, i cirka 30 sekunder. Vid rumstemperatur eller upptinad i kyla kan produkten förvaras i 2 dagar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Fryst produkt, förvara vid -18°C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas igen.