En kaffe-gräddfyllning (24%) med hasselnötter mellan två mörka sockerkaksbottnar, därovanpå en gräddfyllning med vaniljsmak (27%), dekorerad med gräddinnehållande överdrag och ränder av kakaoinnehållande överdrag, riven vit choklad och mjölkchoklad, pudrad med kakaoinnehållande skummjölkspulvermix, djupfryst, förskuren i 12 portionsbitar.
Ingrediensförteckning
VISPGRÄDDE (45%), socker, vatten, VETEMJÖL, rapsolja, ÄGG, dextros, HASSELNÖTTER (2%), MJÖLKCHOKLAD (socker, MJÖLKPULVER, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (E322) (SOJA), naturlig arom) (1%), riven vit choklad (socker, HELMJÖLKPULVER, kakaosmör, emulgeringsmedel lecitiner (SOJA), naturlig arom) (1%), fettreducerad kakao, kakaoinnehållande överdrag (socker, rapsolja, fettreducerad kakao, palmfett, LAKTOS, sött VASSLEPULVER (MJÖLK), emulgeringsmedel (E322)) (1%), VETESTÄRKELSE, gelatin (från nötdjur), glukosfruktossirap, kaffeextrakt, modifierad stärkelse, SKUMMJÖLKSPULVER, bakpulver (E450, E500), salt, sött VASSLEPULVER (MJÖLK), naturlig arom, karamelliserat socker, palmfett, glukossirap, förtjockningsmedel (E401), stabiliseringsmedel (E516), MJÖLKPROTEIN, surhetsreglerande medel (E300). Kan innehålla andra NÖTTER och JORDNÖTTER!
Allergen
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten, Sojabönor, Ägg, Nötter, Mjölk, Vete, Laktos, Hasselnöt
Kan innehålla: Jordnötter
Tillagningsanvisning
Ta bort den frysta produkten från förpackningen. Tina upp hela produkten i kylskåp (6-7°C) i cirka 8 timmar., en bit i cirka 2,5 timmar. Upptinad kaka förvaras i kylskåp (6-7 °C) och måste förtäras inom 48 timmar! Får inte frysas ner igen efter upptining!
Förvaringsinstruktioner för konsument
Frusen. Förvaras vid -18°C eller lägre. Upptinad produkt får inte frysas igen. Förvara tinade produkter på en sval plats.