Njut av den här vegansk choklad bakelsen: laktos och gluten fri. Produkten ligger i förpackningen på ett litet 'bricka', vilket gör den lätt att ställa fram.
Ingrediensförteckning
Vatten, mörk choklad couverture (17,9 %) (kakaomassa, socker, kakaosmör, fettreducerat kakaopulver, vaniljextrakt, naturlig vaniljarom, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), emulgeringsmedel (solroslecitin)), socker, palmolja, mix för glutenfritt bröd (majsstärkelse, rismjöl, SOJApotein, socker, psyllium, salt, dextros, sockerbetssirap, linser, jästextrakt, druvkoncentrat, enzymer, surhetsreglerande medel (mjölksyra), surhetsreglerare (natriumacetat), förtjockningsmedel (xantangummi), förtjockningsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa)), kakaopulver, torkad glukossirap, palmkärnolja, MANDEL, rismjöl, inulin, potatisstärkelse, potatisprotein, citrusfiber, emulgeringsmedel (solroslecitin, polyglycerolestrar av fettsyror, mono- och diglycerider av fettsyror, SOJAlecitin, sorbitanpolyoxietylensmonostearat, mjölksyraestrar av mono- och diglycerider av fettsyror), jäsmedel (difosfater, natriumkarbonater), kokosolja, modifierad stärkelse, förtjockningsmedel (pektiner), hydrolyserat ärtprotein (SULFIT), stabiliseringsmedel (xantangummi, guarkärnmjöl, gellangummi, natriumfosfater), syra (kalciumlaktat, citronsyra), glutenfri VETEstärkelse, konserveringsmedel (difosfater), salt, dextros, färgämne (karotenoider), naturlig arom, surhetsreglerande medel (kalciumfosfater), aromämnen.
Allergen
Innehåller: Sojabönor, Dioxid och sulfiter, Mandel, Nötter, Vete
Tillagningsanvisning
Tillverkning: Ta ut från frysen 1 dygn innan de ska ätas och låt dem tina i kylskåp (2-7 °C). Håller sig i kylskåp (2-7 °C) i 2 dygn.
Ta ut från frysen ca. 1 dygn innan de ska ätas och låt dem tina i kylskåp (2-7 °C). Håller sig i kylskåp (2-7 °C) i ca. 2 dygn.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring -18°C. Tinad produkt får ej frysas om.