Ingrediensförteckning
hela ÄGG, mörk choklad 22.4% (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: lecitiner, naturlig vaniljarom), smör (MJÖLK), socker, vegetabilisk olja (solrosolja, rapsolja), VETEmjöl (GLUTEN), LÄTTMJÖLK, kakaopulver 1,2%, bakpulver (jäsningsmedel: difosfater - natriumkarbonater, VETEstärkelse (GLUTEN)).
Allergen
Innehåller: Ägg, Vete, Mjölk, Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla: Sojabönor, Skaldjur , Fisk, Jordnötter, Nötter, Selleri, Senap, Sesamfrön, Dioxid och sulfiter, Lupin, Blötdjur
Tillagningsanvisning
För en mjuk, varm och rinnig kaka: Värm kakan i en förvärmd vanlig ugn i 16 minuter vid 180°C ELLER i en mikrovågsugn i 40-50 sekunder vid 750W (beroende på ugnens effekt). För en kall, smältande mjuk kaka (utan rinnig konsistens): Tina i 2 timmar i +4°C