Ingrediensförteckning
hela ÄGG, socker, vegetabiliska oljor (raps, solros), VETEmjöl (GLUTEN), mörk choklad 8,4 % [60 % kakao] (kakaomassa, socker, emulgeringsmedel: lecitin, naturlig vaniljarom), vatten, låg fetthalt kakaopulver 4%,bakningspulver (bakpulver: difosfater - natriumkarbonater, VETEstärkelse), salt.
Allergen
Innehåller: Ägg, Spannmål som innehåller gluten, Vete
Kan innehålla: Skaldjur , Fisk, Jordnötter, Sojabönor, Mjölk, Nötter, Selleri, Senap, Sesamfrön, Dioxid och sulfiter, Lupin, Blötdjur, Mandel
Tillagningsanvisning
För en mjuk, varm och rinnig kaka: Värm i förvärmd ugn i 17 minuter vid 180°C eller värm i mikrovågsugn i 50-55 sekunder vid 750W (beroende på ugnens effekt). För en kall och smältande mjuk kaka (utan rinnighet): Tina i 2 timmar vid +4°C.