Individuellt förpackad glutenfri ciabatta med solros- och linfrön. Det färdigskurna brödet är bakat i Finland och fungerar utmärkt som bas för olika typer av fyllda smörgåsar.
Ingrediensförteckning
Vatten, majsstärkelse(EU), rismjöl, solrosfrö, linfrö, rapsolja,olivolja(EU), socker, salt, jäst, jäsningsmedel (E450), sockerbetorfiber,förtjockningsmedel(E415,E464), vegetabiliska fibrer(psyllium, chicory),linsmjöl, dextros,enzym.
Tillagningsanvisning
Tina i rumstemperatur. Servera lätt uppvärmd. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Den tinade produkten kan förvaras i 2 dagar i rumstemperatur.
Tina i rumstemperatur. Servera lätt uppvärmd. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Den tinade produkten kan förvaras i 2 dagar i rumstemperatur.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras i 18 °C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas på nytt.