En ikonisk fransk dessert: ett glutenfritt traditionellt recept med den krämiga och lena konsistensen av äkta Crème Brûlée, formad enligt den typiska ramekin-formen. Till sist strös socker över ytan och desserten bränns av med en gasbrännare, vilket ger ett inbjudande och autentiskt resultat. Kan skapa unika och personliga portions. En härlig dessert för alla årstider.
Ingrediensförteckning
Grädde 61,1 % (MJÖLK), socker 12,7 %, ÄGGULA, MANDELlpulver, glasyr (vatten, glukossirap, socker, förtjockningsmedel: pektin, surhetsreglerande medel: citronsyra), hela ÄGG, smör (MJÖLK), solrosolja, potatisstärkelse, naturlig vaniljarom 0,1 %, maniokstärkelse, saltblomma från Guérande, uttömt vaniljpulver 0,03 %, uttömda vaniljfrön 0,008 %. .
Allergen
Innehåller: Ägg, Mjölk, Mandel, Nötter
Kan innehålla: Spannmål som innehåller gluten, Dioxid och sulfiter, Blötdjur, Vete, Hasselnöt, Cashew, Pistasch, Fisk, Senap, Sesamfrön, Sojabönor
Tillagningsanvisning
Ta en produkt bort från form. Låt tina i kylskåpet (+4°C) ca 3 timmar före servering. Förvaring: -18 °C, förvaras i + 4°C max 72 timmar. Tinad produkt får ej frysas om!