Potatisvåfflan är ett läckert, nytt och annorlunda tillbehör till à la carte-rätter med kött, fisk eller grönsaker. Tack vare sin mångsidighet passar den också till exempel i en burgare eller smörgås, på en brunch eller i en buffé. Potatisvåfflans yta är krispig och insidan har en fyllig, "potatismosliknande" konsistens.
Ingrediensförteckning
Potatis 41% (potatis, salt), lättMJÖLK, ÄGG, emmentalOST 4,7 % (MJÖLK), stekt lök (lok, solrosolja), vegatabilisk olja (solrosolja, rapsolja), VETEmjöl (GLUTEN), potatisflingor, gräslök, salt, peppar.
Allergen
Innehåller: Ägg, Mjölk, Spannmål som innehåller gluten, Vete
Kan innehålla: Skaldjur , Fisk, Jordnötter, Sojabönor, Nötter, Selleri, Senap, Sesamfrön, Dioxid och sulfiter, Lupin, Blötdjur, Mandel
Tillagningsanvisning
I en förvärmd ugn vid 180°C i cirka 20 minuter eller i en turbougn ca. 2 minuter 15 sekunder.