Läcker fiberciabatta med havre och råg. Det färdigskurna brödet är tillverkat i Finland och uppfyller kriterierna för Hjärtmärket. Passar utmärkt som fyllt bröd i glasdisk eller till frukostservering.
Ingrediensförteckning
VETEmjöl (Finland), vatten, RÅG (pressad, -kross) 8,2 %, HAVRE (pressad, -fiber) 5,6 %, margarin (vegetabilisk olja (raps), vatten, salt, arom), socker, jäst, salt, VETEgluten, RÅG surdeg (RÅG, vatten, sur kultur) och mjölbehandlingsmedel E300. Kan innehålla spår av ÄGG och MJÖLK.
Allergen
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten, Vete, Råg, Havre
Kan innehålla: Ägg, Mjölk
Tillagningsanvisning
Tina i den öppnade kartongförpackningen i rumstemperatur i 1,5 timme, i enskilda förpackningar 0,5 -1 timme. Förvara den tinade produkten i rumstemperatur. Håller tinat i 4 dagar.
Tina i den öppnade kartongförpackningen i rumstemperatur i 1,5 timme, i enskilda förpackningar 0,5 -1 timme. Förvara den tinade produkten i rumstemperatur. Håller tinat i 4 dagar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras i 18 °C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas på nytt.