Ingrediensförteckning
REGNBÅGSLAX 51 % (Oncorhynchus mykiss, odlad, EU och ej-EU (Norge)), SEJ 33 % (Pollachius virens, FAO 27), lök, potatisflingor, potatismjöl, paprika, rapsolja, aromsalt (joderat salt, majsmaltodextrin, aromer bl.a. gurkmejaextrakt, kryddor bl.a. vitlök och lök, socker), citronpeppar (lök, paprika, svartpeppar, vitpeppar, vitlök, salt, citronsyra, socker, citronarom, rybsolja). Kan innehålla fiskben.
Allergen
Innehåller: Fisk
Tillagningsanvisning
I varmluftsugn upptinad 12 min 175ºC. I varmluftsugn direkt ur frysen 16 min 175ºC.
Tillredning i varmluftsugn upptinad 12 min 175 C. I varmluftsugn direkt ur frysen 16 min 175 C.
Förvaringsinstruktioner för konsument
DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.