Glutenfri mjuk Focaccia smaksatt med tomater och rosmarin. Innehåller inte vete, soja, mjölk, laktos eller ägg, Focaccian är således även vegansk. Singelpackad. Bageriet är fritt från nötter.
Ingrediensförteckning
Rismjöl, vatten, risstärkelse, tapiokastärkelse, tomat, Soltorkade tomater((solrosolja, surhetsreglerandemedel(E330), konserveringsmedel: NATRIUMSULFIT(E223), vitlök, lagerblad)), socker, surdeg (ris), salt(1,4%), jäst, förtjockningsmedel(E464), psyllium, rapsolja, emulgeringmedel(E471), naturliga aromer, rosmarin.
Allergen
Innehåller: Dioxid och sulfiter
Tillagningsanvisning
Avfrostning vid rumstemperatur eller i en mikrovågsugn.
Tina produkter endast vid behov, eftersom glutenfri produkt torkar snabbt. Servera lätt värmd, produkten är som bäst. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Avfrostning / uppvärmning i mikrovågsugnen i ett lättöppnat paket eller i en brödrost på glutenfritt bröd, strax innan servering, i cirka 30 sekunder. Vid rumstemperatur eller upptinad i kyla kan produkten förvaras i 2 dagar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Fryst produkt, förvara vid -18°C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas igen.