Ingrediensförteckning
Fiskfyllning 60% [REGNBÅGSLAX 25 % (Oncorhynchus mykiss, odlad, Finland), ris, laktosfritt SMÖR (pastöriserad GRÄDDE, salt), kokt ÄGG, lök, vatten, joderat salt, dill, persilja, muskotnöt, vitpeppar], pirogdeg [VETEMJÖL, laktosfri KÄRNMJÖLK, margarin (vegetabiliska fetter (palm, kokos), rybsolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E472c, solroslecitin), surhetsreglerande medel (E330, E500), aromämne, A- och D2-vitamin, färgämne E160), potatisflinga, bakpulver (jäsningsmedel (E450, E500, E341), VETESTÄRKELSE), rapsolja, ÄGGula dill. Fisken kan innehålla ben.
Allergen
Innehåller: Fisk, Mjölk, Ägg, Vete, Spannmål som innehåller gluten
Tillagningsanvisning
Tillagning: Uppvärmning i ugn direkt från frysen.
Förvaringsinstruktioner för konsument
under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. Upptinad under +6 °C 2 dygn.