Ingrediensförteckning
Vatten, mörk couverturechoklad (27,0%) (kakaomassa, socker, kakaosmör, fettreducerat kakaopulver, naturlig vaniljarom, emulgeringsmedel (E322 solroslecitin), emulgeringsmedel (E322 SOJA-lecitin)), socker, palmkärnolja, hydrerad kokosolja, palmolja, torkad glukossirap, modifierad stärkelse, hydrolyserat ärtprotein (SULFIT), emulgeringsmedel (E435, E472b, E322 solroslecitin), stabiliseringsmedel (E418, E339, E415), salt, färgämne (E160a), naturlig arom.
Allergen
Innehåller: Sojabönor, Dioxid och sulfiter
Kan innehålla: Ägg, Mjölk, Nötter, Spannmål som innehåller gluten, Vete
Tillagningsanvisning
Upptining i kylskåp: Låt moussen tina i ca 24 timmar.
Tillagning: Upptining i kylskåp max +7 °C. Låt moussen tina minst 24 timmar. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i max 5 dagar. Tinad produkt får ej frysas om!
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring -18°C, Tinad produkt får ej frysas om.