Ingrediensförteckning
Svarta vinbär (32,2 %), vatten, hydrerad kokosolja, socker, palmkärnolja, palmolja, torkad glukossirap, emulgeringsmedel (E471, E322 solroslecitin, E435, E472b), modifierad stärkelse, hydrolyserat ärtprotein (SULFIT), stabiliseringsmedel (E415, E418, E339), salt, färgämne (E160a), naturlig arom.
Allergen
Innehåller: Dioxid och sulfiter
Kan innehålla: Spannmål som innehåller gluten, Ägg, Sojabönor, Mjölk, Nötter, Vete
Tillagningsanvisning
Upptining i kylskåp: Låt moussen tina i 24 timmar.
Tillagning: Upptining i kylskåp max +7 °C. Låt moussen tina i minst 24 timmar. En upptinad och öppnad moussepåse ska förvaras i kylskåp (max +4 °C). Håller sig vid +4 °C i 5 dagar. Tinad produkt får ej frysas om!
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring -18°C, Tinad produkt får ej frysas om.