Ingrediensförteckning
laktosfri* VISPGRÄDDE (GRÄDDE, laktas) (15%), laktosfri* mager KVARG (mager KVARG, laktas) (12%), vatten, jordgubbar (10%), mandariner (10%), socker, glukosfruktossirap, ÄGG, rapsolja, potatisstärkelse, förvällt rismjöl, gelatin (från nötdjur), bakpulver (E450, E500, E341), laktosfri* YOGHURT (YOGHURT, lactase), ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse, förtjockningsmedel (E412), syra (E330), salt, naturliga aromer, geleringsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E332, E331), färgande livsmedel (morotskoncentrat, pumpakoncentrat, koncentrat av svart morotsjuice, safflorkoncentrat, koncentrat av sur körsbärsjuice, safflor extrakt), dextros. Kan innehålla spår av: NÖTTER, JORDNÖTTER och SOJA!
Allergen
Innehåller: Ägg, Mjölk
Kan innehålla: Nötter, Sojabönor, Jordnötter, Mandel, Hasselnöt, Pekannötter, Cashew, Macadamia, Välnöt, Pistasch, Paranöt
Tillagningsanvisning
Ta tårtan ur förpackingen. Ställ in den i kylskåp (+6 -7° C) under ca 20 timmar för att tinas. Förvara den upptinade kakan i kyl och konsumera inom 48 timmar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Frusen. Förvaras vid -18°C eller lägre. Upptinad produkt får inte frysas igen. Förvara tinade produkter på en sval plats.