Alleri kalkonbiff (53 g x 75 st) är tillagad och har en kötthalt på 71,1%. Utvecklad och producerad i Finland, av finska råvaror. Innehåller inte mjölk, ägg, nötkött, spannmålsprodukter, gluten, soja eller kryddor, precis som de övriga Alleri-produkterna. Produkten uppfyller kriterierna för Hjärtmärket, innehåller inte jod.
Ingrediensförteckning
Kalkonkött (Finland)(71,1%), vatten, potatis (Finland), potatisstärkelse, salt.
Tillagningsanvisning
Värm i ugnen på 180 C smält ca 7-8 minuter, fryst ca 15-20 minuter eller stek i panna i olja ca 3 minuter på båda sidor, isig produkt på låg värme ca 7 minuter per sida. Värdena är vägledande och beror på kraften hos de enheter som används. Innertemperaturen måste stiga till minst 70 °C.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Fryst produkt, förvaring -18°C eller kallare. Tinad vara får ej frysas på nytt.