En smakrik och saftig laxpaj bakad i Finland. Den krämiga fyllningen har regnbågslax, ägg och ost med dill. Den kokta pajen är förskuren i 12 fyrkantiga portionsbitar, så att du enkelt kan smälta precis den mängd du behöver. Värm upp is eller tinat igen innan servering.
Ingrediensförteckning
VETEmjöl, veg.olja och -fett, vatten, emulgeringsmedel (E471), salt, arom, surhetsreglerande medel (, A- och D-vitamin), ÄGG, laktosfri GRÄDDE, regnbågslax (FISK), OST (pastöriserad MJÖLK, syrakultur, salt, surhetsreglerande medel (E509), klumpförebyggande medel (E460)), salt, citronpeppar (kan innehålla spår av selleri och senap), dill.
Allergen
Innehåller: Ägg, Spannmål som innehåller gluten, Mjölk, Fisk, Vete
Kan innehålla: Selleri, Senap
Tillagningsanvisning
Uppvärm i ugn eller mikrovågsugn.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Fryst produkt, förvara vid -18°C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas igen.