Härligt och klassisk macarons sortiment. Sortiment: karamell, pistasch, vanilj, hallon, chokolat och citron.
Ingrediensförteckning
socker, MANDELmjöl 18,6 %, florsocker, ÄGGVITA 13,2 %, MANDELpasta 6,8 % (MANDEL, socker, vatten, invertglukossirap), GRÄDDE (GRÄDDMJÖLK, stabiliseringsmedel: E407), vatten, saltkaramelGRÄDDE 3,1 % (socker, GRÄDDE (GRÄDDMJÖLK, stabiliseringsmedel:E407), SMÖR med Guérande salt (MJÖLK)), SMÖR (MJÖLK), mörkt choklad [58% kakao] 2,8 % (kakaopasta, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel: SOJAlecitin), hallon 2,6 %, halvsockrad citronskalpreparat 1,6 % (socker, citronskal, citron fruktkött, citronsaft, surhetsreglerandemedel: E330, antioxidationsmedel:E300 ), koncentrat (rödbeta, morot, äppel, hibiskus), PISTASCHNÖTpaste 0,4 %, invertsocker, MJÖLKchoklad beklädnad 0,3 % (socker, helMJÖLKpulver, kakaosmör, kakaopaste, emulgeringsmedel: SOJAlecitin ,naturligt vaniljarom), kakaopulver 0,3 %, citronsaft 0,1 %, koncentrerad citronsaft 0,1 %, färgämne: E160a, E150a, geleringsmedel: E440, E406, potatisstärkelse, vaniljpulver 0,08 %, Bourbon vaniljextrakt 0,05 %, förtjockningsmedel: E415, spirulina extrakt, eteriskt citronolja 0,03 %, naturligt arom.
Allergen
Innehåller: Mandel, Ägg, Mjölk, Sojabönor, Nötter, Pistasch
Kan innehålla: Hasselnöt, Vete, Spannmål som innehåller gluten, Skaldjur , Fisk, Jordnötter, Selleri, Senap, Sesamfrön, Dioxid och sulfiter, Lupin, Blötdjur
Tillagningsanvisning
Upptining 2 timme vid +4 °C. Håller sig 24 tuntia i +4 °C.
Upptining 2 timmar vid +4 °C med plastfilmen. Håller sig ca.20 dagar vid 0-+4 °C efter upptining.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring -18°C. Tinad produkt får ej frysas om.