Individuellt förpackat glutenfritt morotsbröd med morot och solrosfrön. Den mindre storleken (40 g) lämpar sig väl för exempelvis möten, frukostservering och lunch. Bakat i Finland.
Ingrediensförteckning
Vatten, majsstärkelse (EU), rismjöl, ris- och tapiokastärkelse, morot 9% (EU), solrosfrö, rapsolja, socker, jäst (ris), salt, jäst, jäsningsmedel E450, sockerbetsfiber, förtjockningsmedel (E415, E464), emulgeringsmedel (E471), vegetabilisk fiber, flours.
Tillagningsanvisning
Tina i rumstemperatur. Servera lätt uppvärmd. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Den tinade produkten kan förvaras i 2 dagar i rumstemperatur.
Tina i rumstemperatur. Servera lätt uppvärmd. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Den tinade produkten kan förvaras i 2 dagar i rumstemperatur.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras i 18 °C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas på nytt.