Läcker petit chou bakelse som är glutenfri och fylld med grädde
Ingrediensförteckning
Ingredienser: 74% GRÄDDEfyllning [GRÄDDE (MJÖLK), socker, majsstärkelse, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, stabiliseringsmedel: karragenan, bourbon- vaniljextrakt], ÄGG, palmolja, potatisstärkelse, majsstärkelse, ÄGGvitapulver, jäsningsmedel: E450iii, E500ii, dextros, risstärkelse, förtjockningsmedel: guarkärnmjöl, metylcellulosa, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, polyglycerolestrar av fettsyror, inulin, joniserat salt, karamelliserat socker. Kan innehålla spår av SOJA och HASSELNÖT.
Allergen
Innehåller: Ägg, Mjölk
Kan innehålla: Hasselnöt, Sojabönor, Nötter
Tillagningsanvisning
Tillverkning: Ta produkten bort från förpackningen och upptina i rumstemperatur 30 min eller i kylskåpet vid (+4 °C) i 2 timmar.
Tillverkning: Ta produkten bort från förpackningen och upptina i kylskåpet vid (+4 °C) i 2 timmar. I rumstemperatur servera max inom en timme från upptining.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaring -18°C. Tinad produkt får ej frysas om. Håller sig vid kylskåpstemperatur (max. + 4°C) i 3 dygn.