Smakrik potatissemla bakad med smör och toppad med vallmofrön. Det färdigskurna brödet är bakat i Finland och passar utmärkt som bas för olika typer av fyllda smörgåsar.
Ingrediensförteckning
VETEmjöl, potatisflingor (potatis), laktosfri SMÖR( MJÖLK ), vatten, socker, jäst, vallmofrön, salt, mjölbehandlingsmedel E300. Potatis 6,1%. Kan innehålla spår av ÄGG.
Allergen
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten, Vete, Mjölk
Kan innehålla: Ägg
Tillagningsanvisning
Tina i den öppnade kartongförpackningen i rumstemperatur i 1,5 timme, i enskilda förpackningar 0,5 -1 timme. Förvara den tinade produkten i rumstemperatur. Håller tinat i 4 dagar.
Tina i den öppnade kartongförpackningen i rumstemperatur i 1,5 timme, i enskilda förpackningar 0,5 -1 timme. Förvara den tinade produkten i rumstemperatur. Håller tinat i 4 dagar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras i 18 °C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas på nytt.