Läcker rågsemla med linfrön och solrosfrön. Innehåller 7,8 % råg och 6,2 % frön. Det färdigskurna brödet är bakat i Finland, uppfyller kriterierna för Hjärtmärket och lämpar sig för möten, frukostar och luncher.
Ingrediensförteckning
VETEmjöl (Finland), vatten, tillplattat (HAVRE och RÅG), RÅGmjöl, linfrö, solrosfrö, jäst, socker, HAVREfiber, vegetabilisk olja (raps), salt, RÅGmalt, mjölbehandlingsmedel E300. Råg i produkten 7,8 %. Frön i produkten 6,2%. Kan innehålla spår av ÄGG och MJÖLK.
Allergen
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten, Vete, Havre, Råg
Kan innehålla: Ägg, Mjölk
Tillagningsanvisning
Tina i den öppnade kartongförpackningen i rumstemperatur i 1,5 timme, i enskilda förpackningar 0,5 -1 timme. Förvara den tinade produkten i rumstemperatur. Håller tinat i 4 dagar.
Tina i den öppnade kartongförpackningen i rumstemperatur i 1,5 timme, i enskilda förpackningar 0,5 -1 timme. Förvara den tinade produkten i rumstemperatur. Håller tinat i 4 dagar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Förvaras i 18 °C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas på nytt.