Ingrediensförteckning
Fiskfyllning [REGNBÅGSLAX 22 % (Oncorhynchus mykiss, odlad, Finland), ris, laktosfritt SMÖR (pastöriserad GRÄDDE, salt), kokt ÄGG, lök, vatten, joderat salt, dill, persilja, muskotnöt, vitpeppar], pirogdeg [VETEMJÖL, laktosfri SURMJÖLK, margarin (palm- och kokosfett, rypsolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E472c), surhetsreglerande medel (E330, E500), arom), potatisflinga, bakpulver (jäsningsmedel (E450, E500, E341), VETESTÄRKELSE), ÄGGula, rapsolja, dill. Fisken kan innehålla ben.
Allergen
Innehåller: Ägg, Fisk, Vete, Spannmål som innehåller gluten, Mjölk
Kan innehålla: Sojabönor
Tillagningsanvisning
Tillagning: Uppvärmning i ugn direkt från frysen.
Förvaringsinstruktioner för konsument
under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. Upptinad under +6 °C 2 dygn.