Scrocchiarella är bakat på italiensk surdeg. Ta Scrocchiarellan direkt ur frysen och toppa när den är frusen. Färdigbaka i förvärmd ugn enligt instruktionerna på förpackningen.
Ingrediensförteckning
VETEmjöl typ "0", vatten, naturligt surdegspulver från VETEmjöl typ "0", salt tillsatt jod, extra Jungfruolja, torrjäst, mjölbehandlingsmedel, (E300). Kan innehålla spår av SESAMFÖRN, SOJABÖNOR, SENAP, MJÖLK och ÄGG.
Allergen
Innehåller: Spannmål som innehåller gluten, Vete
Kan innehålla: Sesamfrön, Sojabönor, Senap, Mjölk, Ägg
Tillagningsanvisning
Toppas när den är frusen. Färdigbakas i förvärmd ugn: 5-7 min 250-280°C
Färdigbakas i förvärmd ugn 250-270°C ca 3-7min. Fyll i och skär i önskad storlek.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Djupfrysta -18°C eller lägre. Efter upptining, måste produkten användas inom 72 timmar och förvaras i kylskåp vid max +5°C. Bör inte frysas igen.