Scrocchiarella är bakat på italiensk surdeg. Sandwich-versionen färdigbakas och fylls därefter. Skär den fyllda Schrocchiarellan i önskad storlek.
Ingrediensförteckning
VETEmjöl type "0", vatten, naturligt surdegspulver från VETEmjöl typ "0", solroskrärnan, RÅGmjöl, SESAMfrö, linfrö, fuldkornHAVREmjöl, KORNmjöl, salt tillsatt jod, extra Jungfruolja, mältat KORNmjöl, torrjäst, mältat VETEmjöl, mjölbehadlingsmedel, (E300). Kan innehålla spår av SOJABÖNOR, SENAP, MJÖLK och ÄGG.
Allergen
Innehåller: Vete, Sesamfrön, Spannmål som innehåller gluten, Havre, Råg, Korn
Kan innehålla: Sojabönor, Senap, Mjölk, Ägg
Tillagningsanvisning
Vi rekommenderar att baka brödet i 250-270°C ca. 3-5 minuter direkt från frysen eller tinat och fyll på med den fyllning du vill ha. Den kan antingen serveras direkt efter uppvärmning eller förvaras i kylen, därefter rekommenderas att värma upp smörgåsen innan servering.
Färdingbakas i förvärmd ugn 250-270°C ca 3-5 min. Fyll i och skär i önskad storlek.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Djupfrysta -18°C eller lägre. Efter upptining, måste produkten användas inom 72 timmar och förvaras i kylskåp vid max +5°C. Bör inte frysas igen.