Scrocchiarella är bakat på italiensk surdeg. Ta Scrocchiarellan direkt ur frysen och toppa när den är frusen. Färdigbaka i förvärmd ugn enligt instruktionerna på förpackningen.
Ingrediensförteckning
VETEmjöl typ "0", vatten, naturligt surdegspulver från VETEmjöl typ "0", salt tillsatt jod, extra Jungfruolja, torrjäst, mjölbehandlingsmedel, (E300). Kan innehålla spår av: SESAMFÖRN, SOJABÖNOR, SENAP, MJÖLK och ÄGG.
Allergen
Innehåller: Vete, Spannmål som innehåller gluten
Kan innehålla: Sesamfrön, Sojabönor, Senap, Mjölk, Ägg
Tillagningsanvisning
Toppas när den är frusen. Färdigbakas i förvärmd ugn: 5-7 min 250-280°C
Färdigbakas i förvärmd ugn 250-270°C ca 3-7min. Fyll i och skär i önskad storlek.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Djupfrysta -18°C eller lägre. Efter upptining, måste produkten användas inom 72 timmar och förvaras i kylskåp vid max +5°C. Bör inte frysas igen.