En glutenfri blandning bakad i Finland som innehåller två sorters mörkt skivat bröd i portionsförpackningar. Varje försäljningsenhet innehåller 20 x 2 skivor (85 g) av äkta surdegsbröd som stillar "rågbrödssuget" och 20 x 2 skivor (85 g) av sött och smakrikt skärgårdsbröd. Båda bröden är potatisfri och en god källa till fiber.
Ingrediensförteckning
Surbröd: Vatten,bovetemjöl,majsmjöl, krossat linfrö,majsstärkelse,fullkornrismjöl,salt (1%), förtjockningsmedel (E415),jäst. Skärgårdsbröd:Vatten,fullkornrismjöl,teffmjöl,lingonsylt ((lingon 41%, socker, geleringsmedel (E1442,E440), surhetsreglerande medel (E330,E333,E509), konserveringsmedel (E202)), bovetemjöl,krossat linfrö,tapiokasstärkelse, bambufiber,förtjockningsmedel (E415), salt (1%),sockerbetsfiber,jäst .
Tillagningsanvisning
Avfrostning vid rumstemperatur eller i en mikrovågsugn.
Tina produkter endast vid behov, eftersom glutenfri produkt torkar snabbt. Servera lätt värmd, produkten är som bäst. Förpackningspåsen är inte ugnssäker. Avfrostning / uppvärmning i mikrovågsugnen i ett lättöppnat paket eller i en brödrost på glutenfritt bröd, strax innan servering, i cirka 30 sekunder. Vid rumstemperatur eller upptinad i kyla kan produkten förvaras i 2 dagar.
Förvaringsinstruktioner för konsument
Fryst produkt, förvara vid -18°C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas igen.